Shoprider

Scootmobielen zijn er in vele soorten modellen en merken. Enkele bekende merken zijn de Jive, de Wals, de Shoprider, de Pride en de bekende Beaufort serie. De meeste merken, waaronder de Shoprider, beschikken over opvouwbare scootmobielen. Opvouwbare scootmobielen zijn, in tegenstelling tot de vaste modellen, iets compacter en wendbaarder. Deze modellen zijn bij uitstek geschikt om mee te nemen wanneer u op vakantie gaat.

Kiest u voor een vaste scootmobiel of een opvouwbare Shoprider?

Voordat u verschillende merken van diverse fabrikanten met elkaar gaat vergelijken, is het raadzaam om te kijken welke eisen u aan een scootmobiel stelt. In de eerste plaats is het slim om te beslissen of u een vaste scootmobiel wilt, of dat u kiest voor een opvouwbaar model. Dit kunt u doen aan de hand van de volgende vragen:

  • Hoe wendbaar moet mijn scootmobiel zijn?
  • Wil ik mijn scootmobiel ook binnenshuis gebruiken?
  • Ga ik vaak op vakantie of weekendjes weg en wil ik dan ook gebruik kunnen maken van mijn scootmobiel?

Als u naar aanleiding van bovenstaande vragen tot het besluit komt om voor een opvouwbaar model te kiezen, kunt u vervolgens de modellen met elkaar vergelijken. De merken Shoprider en de Beaufort lijn hebben bijvoorbeeld een aantal opvouwbare modellen waar u uit kunt kiezen.

Wij helpen u graag verder!

Of u nu voor een Shoprider gaat of een ander merk, het doel blijft natuurlijk hetzelfde. Namelijk uw mobiliteit en zelfstandigheid optimaal kunnen benutten. Als mobiliteitsspecialist weten wij hoe lastig het kan zijn om een keuze te maken uit een enorm aanbod aan scootmobielen die allemaal hun eigen charme hebben. Daarom helpen wij u graag bij het zoeken van het model dat het beste past in uw situatie. Hiervoor kunt u altijd op onze deskundige medewerkers rekenen die ruime ervaring hebben met scootmobielen.

Bent u op zoek naar een scootmobiel en wilt u informatie over de diverse mogelijkheden? Bel dan 071-7998227. Wij staan u graag te woord!