Opvouwbare scootmobiel huren

Het huren van een scootmobiel kan een hele goede oplossing zijn wanneer u weet dat het voor tijdelijk gebruik is. Dat scheelt u in de kosten voor aanschaf, maar ook voor onderhoud- en reparatie. U gebruikt de scootmobiel zolang u deze nodig heeft en levert hem terug in wanneer u er geen behoefte meer aan heeft. Bij PractiComfort kunt u voor zeer redelijke prijzen tijdelijk gebruikmaken van een scootmobiel. Hierbij heeft u de keuze uit twee soorten. U kunt een opvouwbare scootmobiel huren, of u kiest voor een vast model.

Opvouwbare scootmobiel huren

Bent u iemand die graag op pad is of met regelmaat reist? Wellicht heeft u al een vaste scootmobiel, maar moet u deze achterlaten omdat het te groot is om mee te nemen. Vaak worden op vakanties grote afstanden afgelegd en dan is het natuurlijk wel fijn als u mobiel kunt zijn. Gelukkig is er voor dit soort situaties een hele mooie oplossing bij PractiComfort. U kunt een opvouwbare scootmobiel huren om mee te nemen op vakantie!

Waarom zo handig?

Wat is er zo handig aan een opvouwbare scootmobiel? Een scootmobiel die inklapbaar is, kan eenvoudig mee in de auto of in de trein. Bovendien zijn de opvouwbare modellen vaak kleiner en lichter waardoor ze veel minder draaglast bezorgen. Doordat ze erg wendbaar zijn, kunt u er gemakkelijk mee rijden, zelfs op de meest smalle paden. Maar ook voor binnenshuis gebruik zijn ze zeer geschikt!

Vaste scootmobiel

Als u niet op reis gaat, maar wel tijdelijk een scootmobiel nodig heeft, kunt u natuurlijk ook kiezen voor een vaste scootmobiel. Een vaste scootmobiel is vaak wat groter en robuuster dan een opvouwbaar model. De vaste modellen zijn zeer geschikt voor het afleggen van lange afstanden omdat ze vaak een grotere actieradius hebben. Bent u aan het herstellen van een operatie, of mag u uw benen tijdelijk niet teveel belasten van uw arts? Dan is het huren van een vaste scootmobiel wellicht een hele goede optie voor u!

Neem contact op met PractiComfort

Wilt u een vaste of opvouwbare scootmobiel huren? Bij PractiComfort kunt u kiezen uit meerdere modellen. Bel 071-7998227 voor meer informatie of voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs!