Huren scootmobiel

Een scootmobiel biedt enorm veel vrijheid. Wanneer u niet meer naar de supermarkt kan lopen, of wanneer u niet meer door het park kan wandelen, voelt u zich vaak minder zelfstandig. Wanneer uw benen snel vermoeid raken, vermijdt u het lopen liever. Wellicht wordt u geholpen door mensen in uw omgeving. Dat kunnen familie of vrienden zijn, of alternatieven zoals het openbaar vervoer en de taxi. Maar ook het openbaar vervoer is niet altijd ideaal. In de eerste plaats moet u alsnog naar de halte toe lopen of gebracht worden. Dat is erg omslachtig en kost bovendien veel tijd. Een taxi is daarentegen erg duur. In dit geval is de scootmobiel dan de perfecte oplossing omdat u met dit compacte voertuig bijna alles kan doen wat u voorheen ook deed. Boodschappen, naar het park, langs vrienden en familie. Alles wat hoort bij uw dagelijkse bezigheden!

Huren scootmobiel is ook mogelijk

Wilt u liever geen scootmobiel kopen, maar wel huren? Scootmobiel leveranciers bieden niet altijd de mogelijkheid om tijdelijk gebruik te maken van een model uit het assortiment. Bij PractiComfort weten wij hoe belangrijk het kan zijn om na een ongeluk of hersteloperatie toch mobiel te blijven. Om die reden bieden wij zowel vaste als opvouwbare modellen aan voor huur.

Voor de lange afstanden

Een vaste scootmobiel staat erom bekend dat het stevig, robuust en stabiel is. Vaak zijn dit ook de grotere modellen uit het assortiment. Een vaste scootmobiel heeft afhankelijk van het type, 3 of 4 wielen. Met een actieradius tot wel 45 km is het mogelijk om lange afstanden af te leggen. Vaste scootmobielen worden dan ook vaak aangeschaft voor de grotere afstanden en het veelvuldige gebruik.

Als u tijdelijk gebruik wilt maken van een vaste scootmobiel, kunnen wij dat voor u regelen. 

Huren; scootmobiel om mee te nemen

Een opvouwbare scootmobiel is compact en wendbaar. Het grootste voordeel van een opvouwbaar model is dat het gemakkelijk in elkaar gevouwen en meegenomen kan worden. Ideaal voor als u bezoekjes aflegt of als u op vakantie gaat.

Opties scootmobiel

Daarnaast heeft een scootmobiel vaak verschillende onderdelen. Hoeveel afstand wilt u met uw scootmobiel kunnen afleggen? Hoe groot moet uw actieradius zijn? En hoe hard wilt u rijden? Als u van uzelf weet dat u meer ruimte nodig heeft, kunt u overwegen om een bagagemand erbij te nemen. Ook kunt u kiezen voor een verstelbare stuurkolom of verstelbare armleuningen. Diverse onderdelen en opties zijn uiteindelijk bepalend voor de scootmobiel prijs die u betaalt.

Neem contact op met PractiComfort

Wilt u weten welke scootmobiel modellen beschikbaar zijn om te huren? Scootmobiel huur bij PractiComfort is mogelijk voor zowel vaste als voor opvouwbare modellen. Bel 071-7998227 voor meer informatie!