Klanten vertellen

Mobilae team Mobilae hecht veel waarde aan haar klanten en goede service. Daarom willen graag horen wat u van ons vindt. Lees hier wat onze klanten over ons geschreven hebben.


5stars , donderdag 16 augustus 2018

Nu is mijn wereld veel groter

Nu is mijn wereld veel groter, ik kan gaan en staan waar ik wil. Ik heb zeer goede ervaring ondervonden met Uw bedrijf. Zeer correcte mensen aan de Telefoon, op de mail en de heren aan de deur, ik zal uw bedrijf zeker aanraden. Dank u voor alles.


5stars , vrijdag 27 juli 2018

Kan niet beter!

Kan niet beter!


5stars , zondag 29 juli 2018

Had hem jaren eerder moeten kopen

De uitleg was perfect,en ben zeer tevreden. Ben nu niet meer afhankelijk van andere, kan zelf m,n boodschappen doen en heerlijk de natuur in. Had hem jaren eerder moeten kopen, merk nu wat ik al Die tijd heb gemist.Bedank dan ook dit bedrijf voor de fijne service


5stars , donderdag 26 juli 2018

Erg blij mee

Helemaal blij met mijn scoot , vriendelijk personeel heel goed geholpen met uit kiezen. Erg blij mee.


5stars , donderdag 26 juli 2018

Bedankt voor de snelle verwerking

vanaf mijn reactie het zoeken naar een goed en betrouwbaar bedrijf is mijn beslissing in een week afgehandeld, de heer die mij 6 scootmobiels toonde
gaf duidelijk antwoord op mijn vragen.
na een week dat ik een beslissing had genomen werd
de mobiel afgeleverd. ik ben erg tevreden.
bedankt voor de snelle verwerking.


5stars , dinsdag 24 juli 2018

Mobilae is een TOPbedrijf

Aan huis heb ik een keuze kunnen maken- en uitproberen van een scootmobiel. Het is een prachtige 3-wieler geworden die heel wendbaar is en aan al mijn verwachtingen voldoet.

Mobilae is een TOPbedrijf met goede service. Kan het ieder aanbevelen.


4stars , donderdag 05 juli 2018

Alles is zo anders

Ik ben nog bezig te wennen. Alles is zo anders, maar tot nog toe gaat het goed. Ik hoop nog vele malen op stap te gaan met mijn scootmobiel. de aflevering was goed in orde.


5stars , woensdag 04 juli 2018

Aanrader

Supersnelle afspraak gemaakt. Uitstekende voorlichting tijdens het bezoek aan huis. Goede begeleiding tijdens het keuzeproces. Aanrader.


5stars , donderdag 28 juni 2018

Prima verkoop en aflevering

Moet zeggen dat zowel de verkoop en de aflevering prima zijn gedaan netjes en correct en nemen tijd voor je


5stars , dinsdag 19 juni 2018

Onafhankelijk en objectief advies

Mobilae heeft een degelijk , onafhankelijk en objectief advies gegeven wat resulteerde in een onverwachte directe aankoop. Even komen kijken en ons oriënteren eindigde in een scootmobiel waar we happy mee zijn.


5stars , dinsdag 19 juni 2018

Helemaal blij mee

Nieuwe scootmobiel gisteren geleverd helemaal blij mee.Ik had al een scootmobiel bij Mobilae vandaan en de service is gewoon helemaal goed.ben deze keer ook weer heel goed geholpen


5stars , dinsdag 19 juni 2018

Hierbij mijn complimenten.​

Lieve mensen,
Gister voor het eerst gereden, GEWELDIG ! Ik ben er hartstikke blij mee, en ik jullie allemaal bedanken voor de manier waarop alles is gegaan. Heel leuke gesprekken gehad. met iedereen.Hierbij mijn complimenten.


5stars , maandag 18 juni 2018

Goed begrip en genoeg tijd genomen

We zijn zeer tevreden over Mobilae, een hele goede plus punt is hoe goed en begrip en genoeg tijd is genomen voor de telefoon gesprekken. Als klant ben je onzeker en daarom is het fijn voor de tijd en het begrip. De uitleg thuis was heel goed.
Ik heb jullie aanbevolen bij vrienden.


5stars , woensdag 13 juni 2018

Primeur

Ik werd gebeld door iemand van jullie waar ik een super leuk gesprek mee heb gehad, zelfs heel hard moeten lachen met mekaar. Deze man heeft gelijk een afspraak gemaakt met een adviseur en die kwam de andere dag al met een aantal opvouwbare scootmobielen die ik allemaal heb kunnen testen. Hij heeft goed advies gegeven deze adviseur, en toen kreeg hij en ik de primeur omdat ze nog nooit een scootmobiel de andere dag hebben afgeleverd. Ik ben er heel blij mee en hij doet het tot nu toe heel goed.


4stars , maandag 11 juni 2018

Vlug geregeld

ALLES WAS VLUG GEREGELD EN AF GEWERKT!!


4stars , zondag 10 juni 2018

Goede service

Vriendelijke en heldere uitleg van de scootmobiel.

Goede service.


4stars , vrijdag 08 juni 2018

Zal dit bedrijf zeker aanbevelen

Vanaf het eerste contact heel prettig benaderd .Goede uitleg over de verschillende mogelijkheden P rettig advies over wat in mijn geval het beste zou zijn . De aflevering was zeer vlot , met voldoende tijd om vragen te stellen .Indien kennissen een scootmobiel willen zal ik dit bedrijf zeker aanbevelen.


5stars , donderdag 07 juni 2018

Klantvriendelijk

Het bedrijf is zeer klantvriendelijk en heeft zeer behulpzaam personeel.


5stars , woensdag 06 juni 2018

Zeer goed.​

Een bedrijf waar je van opaan kunt! Afspraken worden direct nagekomen.,Zeer goed.


4stars , zondag 03 juni 2018

Vlotte levering en goede presentatie!

Alert gereageerd!

Vlotte levering en goede presentatie!
Heb geen idee wat verbeterd zou moeten worden!
Ben tot nu toe tevreden met de aanschaf!


5stars , donderdag 31 mei 2018

We werden vriendelijk en met koffie ontvangen

Zonder afspraak op zaterdag 19 mei j.l. naar Katwijk getogen. We werden vriendelijk en met koffie ontvangen. Na een wel zeer uitgebreide demonstratie van de verschillende modellen en proefritten heb ik gekozen voor de Beafour 5. Hij thuis afgeleverd ook weer door een vriendelijke en kundige man. Heb hem nu al een paar in huis ben tot nu zeer tevreden.


5stars , woensdag 07 maart 2018

Zo kom ik nog eens ergens wat daarvoor niet kon

na 1 jaar eindelijk besloten om een scootmobiel te nemen en had ik het maar eerder gedaan ja je wil er niet aan als je pas 60 bent maar ik voel me de koninging er op rijd geweldig ben er blij mee en mijn hondje kan ik vaker uitlaten en zo kom ik nog eens ergens wat daarvoor niet kon bedankt voor de service jullie hebben het verdiend gr nel


5stars , donderdag 31 mei 2018

Duidelijke informatie en redelijke prijzen​

Heel snel en goed geholpen,scootmobiel was op voorraad dus binnen 5 dagen geleverd. Duidelijke informatie en redelijke prijzen


5stars , woensdag 30 mei 2018

Zelfs een regeling om af te betalen

Ik ben heel blij met mijn kleine scootmobiel. De afhandeling en zelfs een regeling om af te betalen is perfect


5stars , woensdag 30 mei 2018

Goed advies

Goed advies gekregen ,ik ben zeer tevreden


4stars , donderdag 17 mei 2018

Het is voor mij ‘n verademing

Ik ben er vandaag voor het eerst mee weg geweest naar het ziekenhuis en heb er van genoten!! Zo makkelijk in en uit elkaar te halen plus het gemak met het rijden in plaats van lopen....het is voor mij ‘n verademing tot nu toe.


4stars , donderdag 17 mei 2018

Meer dan voldoende

Het bedrijf is een goed functionerend bedrijf. De service dat men de eerste keer al goede informatie gaf was prettig. Ook de latere informatie door met 4 modellen te komen was prettig.Het geduld van de verkoper bij het laten rijden was meer dan voldoende. Ik heb geen behoefte aan verbeteringen.


5stars , woensdag 09 mei 2018

Erg tevreden

Mijn vader heeft nu 3 dagen de scootmobiel hij is erg tevreden en blij dat hij nu weg kan


5stars , woensdag 09 mei 2018

Wat een super goede service​

Ik ben pas 34 jaar en heb al een scootmobiel nodig. Dat was niet makkelijk. Maar ze hebben mij hier helemaal in begeleid en geadviseerd. Na een aangenaam gesprek de knoop door gehakt en een scootmobiel gekocht. Ook hierin was er constant begeleiding en telefonisch contact. Wat een super goede service


5stars , maandag 30 april 2018

Zeer goede en objectieve voorlichting

Zeer goede en objectieve voorlichting van de verkoper die rekening hield met mijn fysieke mogelijkheden bij de keuze van het model.
Goede hulp bij het afleveren bij demonstratie van demonteren en monteren en juiste plaatsing in de auto.
Ik ben tevreden, geen verbetering nodig. Ga zo door.


5stars , vrijdag 27 april 2018

Voor de toekomst

Snel gereageerd toen ik een brochure aanvroeg.Inmiddels een scootmobiel aangeschaft , dit is echter voor de toekomst als het lopen veel slechter gaat.


4stars , vrijdag 27 april 2018

Alles ging naar wens.

Alles ging naar wens. Ik heb al 2 scooters bij jullie gekocht.


5stars , woensdag 25 april 2018

Belang van klant constant voorop

Ik ben heel tevreden over de service van Mobilae. Vanaf het eerste contact tot en met de dag van aflevering is er een open dialoog geweest en is door het bedrijf aanpassingen aangebracht naar aanleiding van zaken die tijdens het traject naar voren kwamen. Ook is het belang van mij als klant constant voorop geweest in de overlegsituaties, waarbij uiteraard wel met de randvoorwaarden rekening werd gehouden.


5stars , woensdag 25 april 2018

Ik ben er erg blij mee

mijn nieuwe scootmobiel Beaufort 4 bevalt mij uitstekend. Hij rijdt lekker, opladen via het stuur is geweldig. De service zijn goed, de chauffeur die hem bracht was correct en vriendelijk. Kortom ik ben er erg blij mee. hij kan uit elkaar en zo mee in de auto.


5stars , woensdag 25 april 2018

Het brengt mij waar ik wezen wil

Ik heb zo’n 3 weken geleden mijn scooter (zoals ik mijn scootmobiel noem) opgehaald. Ik zal al enige tijd op internet te snuffelen naar een winkel waar ik m’n eerste scooter zou aanschaffen. Ik had op een site wat info achtergelaten en werd gebeld door wen vriendelijke meneer. Hij vroeg wat ik allemaal wilde en we hadden een afspraak gemaakt om eens in de showroom te kijken. In de showroom werden wij heel vriendelijk ontvangen door eerst een dame en later werden wij verder geholpen door een meneer. Het was goed geregeld allemaal en hebben een opvouwbare scooter gekocht. Ik ben er heel blij mee want het brengt mij waar ik wezen wil. Maar omdat ik nog vrij jong ben zijn wij opzoek gegaan om mnscooter wat te upgraden !! Mobilae helpt mij hier bij en ik ben benieuwd wat voor een andere uitstraling hij straks zal krijgen !!


5stars , dinsdag 24 april 2018

Correct en duidelijk

Ik geniet ten volle van mijn Mobilae scootmobiel. Zowel verkoper als afleveraar waren correct en duidelijk.


4stars , dinsdag 17 april 2018

Er zit geen dwang achter.

Mobilae heeft op zeer adequate wijze de aanvraag afgehandeld. Zeer snelle reactie en een afspraak met een van de adviseurs. Deze adviseur nam alle tijd en gaf alle ruimte voor vragen, uitleg en uitproberen. Ook heel prettig was te merken dat de adviseur niet schroomde om collega's te raadplegen bij moeilijk vragen. De bestelling is vlot en goed geleverd. Fijn dat je van te voren bericht krijgt wanneer het product geleverd wordt.
De navraag van de klantenservice is ook prettig om te ervaren. Het enige minpunt is het feit dat de mensen van aflevering de banden waren vergeten op te pompen. Dat konden we gelukkig zelf snel oplossen.
Ook de zorg voor verzekering en de voorlichting voor een pakker voor onderhoud wordt prima aangeboden. Er zit geen dwang achter. Een neutrale voorlichting. Ik rijd nu rondjes en ga naar de kleinkinderen op mijn scoormobiel. Lekker in de zomerse lucht.


5stars , vrijdag 13 april 2018

Ben ook tevreden met de service

het rijd geweldig en een zeer korte draai ik ben er zeer tevreden mee en ben ook tevreden met de service van practicomfor


5stars , donderdag 12 april 2018

Gewoon zo doorgaan bravo

Gewoon zo doorgaan bravo


5stars , donderdag 12 april 2018

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg hij loopt goed je voeld wel alle onevenheden op straat stuurt goed en is makkelijk opvouwbaar mee te nemen nog niet gedaan .Een langere zadelpen geeft meer stabiliteit ik heb er zelf verlichting op gezet zonder boeren voor als ik eens iets later thuis kom.


5stars , woensdag 11 april 2018

Het was een zeer prettige ervaring.

Telefonisch contact is zeer prettig verlopen. De verkoper, die bij mij thuis kwam, heeft alles goed uitgelegd, ondanks de vele informatie. Toen dan eindelijk de scootmobiel geleverd werd, kreeg ik weer een volledige uitleg. Moest het na de uitleg op de scootmobiel gaan zitten en rijden ermee, hij legde alles nogmaals uit. Het was een zeer prettige ervaring.


5stars , woensdag 11 april 2018

Heel erg tevreden

goede voorlicthting bestelling ged afgelverd heel erg tevreden ik zou niet kunnen bedenken wat nog beter kan


5stars , woensdag 11 april 2018

De medemerker nam alle tijd om alles uit te leggen

De voorlichting via de telefoon was goed en voelde prettig aan. Er werd meteen een afspraak gemaakt voor een demonstratie aan huis. De medemerker nam alle tijd om alles uit te leggen over welke scootmobiel het meest geschikt voor me was. Ik heb verschillende modellen uitgeprobeerd en kwam al snel tot een keuze waar ik nog steeds tevreden mee ben. Het enigste minpuntje vond ik dat degene die de scootmobiel thuis afleverde nogal haast had. Maar als ik dan naar PraciComfort opbel krijg ik wel een vriendelijke uitleg.


5stars , donderdag 05 april 2018

We zullen practiconfort aanraden

De nieuwe scootmobiel bevalt. my zeergoe.De afhandeling van de omruil was zo gebeurt en medewerkers hebben hun taak goed en pracctisch uitgevoert.We. zullen practicconfort aanraden om daar hun aankoop te doen


4stars , vrijdag 23 maart 2018

Zeer vlotte service voor een eerste demonstratie

Heel recent de aanschaf van een opvouwbare scootmobiel gedaan. Gezien de weersomstandigheden nog geen gebruik gemaakt. Compliment voor de directe contacten met uw bedrijf. Zeer vlotte service voor een eerste demonstratie bij huis. Daarna direct een waardevol onderhoud om een definitieve keuze te maken.


4stars , donderdag 22 maart 2018

Aardige mensen, erg behulpzaam

Aardige mensen ,erg behulpzaam en goede uileg over het gebruik. Het weer zit nog niet erg mee om er gebruik van te maken maar ik hoop dat ik er in de toekomst veel van zal kunnen genieten hartelijk dank


5stars arend rog, donderdag 03 november 2016

hurricane racing 25 is the rolls royce onder de scootmobielen

ik wil graag mijn mening zeggen van mijn aankoop hurricane 25. een perfecte uitstraling en rij. comfort is bijzonder goed geveerd, ook bij het aan huis komen met diversen model scootmobielen. er word niets aan gepraat de keus ligt volledig bij de koper. er was een koffer gemonteerd onder de stoel, maar niet naar mijn zin. na een telefoontje kwam er een monteur kijken en samen kwamen wij overeen dat de constructie anders gemaakt zal gaan worden, zodat hij minder kwetsbaar op mijn scootmobiel gemaakt word,als de service zo blijft, dan heb ik de keus van mijn leven gemaakt ik raad dus iedereen aan kopen bij een dealer van dit kaliber


5stars Claudia Hermanns, donderdag 06 oktober 2016

cyclone 22 Hele mooie scootmobiel

Ik ben bezocht door Ron en Christiaan en ik ben op een bijzonder prettige en ontspannende manier geholpen, waardoor ik meteen mijn scootmobiel heb besteld. De scootmobiel is netjes geleverd en het is een mooi ding. Nog wel even wennen buiten, maar dat heeft met mijzelf te maken. Mobilae heeft alles heel netjes afgehandeld en ik ben echt tevreden. Vandaag kwam er iemand van de Gemeente voor de aanpassingen en ik kreeg een compliment dat ik zo een mooie scootmobiel had. Dat was een fijne bevestiging voor mijn keuze. Alles is bespreekbaar geweest.Hartelijk groet en nogmaals mijn dank.


5stars Jeroen Heetkamp, dinsdag 23 augustus 2016

De Hurricane 30

Twee maanden geleden ging ik met Mobilae praten over het inruilen van mijn Wals 15, zoals mijn eerste scootmobiel heette. Het was een hele dure geweest, en ik kreeg gelijk de eerst maand al een probleem waardoor ik een paar keer flink geschrokken ben. Een keer hield mijn scoot er midden op een kruising mee op en de RET bus die keihard remde kwam op 10 cm van me vandaan tot stilstand. Binnen een uur werd ik door een taxibus incl. scootmobiel opgehaald, maar ik was 'm vervolgens dik 10 dagen kwijt, terwijl het wel het middel is waarmee ik op en neer naar mijn werk moet. Om het goed te maken kreeg ik een waardebon van € 250,- en dat bracht mijn vertrouwen in Mobilae een beetje terug. Het duurde wel een behoorlijke tijd voor ik over de schrik heen was, want je moet er uiteindelijk blindelings op kunnen vertrouwen. Wel merkte ik dat hoe langer ik er op reed hoe stugger hij eigenlijk bleek, zodoende dat ik over een inruil ging denken. Een vertegenwoordiger was er snel, en vertelde me dat de wals een erg oud model was waar hij niet veel voor terug kon geven, dus als ik een andere wilde moest ik flink bijbetalen. Meer dan Els en ik ons konden veroorloven. Dus gingen we een model lager in de categorie, en kochten de cyclone 22. Die bleek een stuk beter tot ik er 14 dagen geleden achter kwam dat die cyclone 22 ergens anders een dikke € 2500,- minder kostte. Hierop werd ik boos en heb dat via de sociale media breedvoerig laten weten ook. Volkomen onverwachts belde de manager klantentevredenheid op en die vroeg hoe hij mijn voor hem wel begrijpelijke ontevredenheid kon goedmaken. We kwamen tot hele redelijke afspraken en ik was daar ook helder over in mijn beoordeling op bijvoorbeeld TrustPilot. Ik stelde mijn mening bij van een 1 naar een acht. Vervolgens krijg ik opnieuw dezelfde manager aan de telefoon, en die wilde weten waarom ik nog niet 100% tevreden was. Ik vertelde hem het complete verhaal over de schrik, de inruil, het feit dat ik bijna € 10.000,- aan Mobilae betaald had, overigens met onderhoudscontract, thuisbrengservice en dergelijk, en dat ik nu weliswaar een nieuwe scoot zou krijgen maar nog niet diegene die ik graag had willen hebben als zij wat redelijker waren geweest met de inruil. De manager dacht helemaal met me mee en zag de redelijkheid van mijn gedachtengang in, en dus heb ik nu een Hurricane 30 gekregen, een schootmobiel van het laatste model, een actieradius van 70km, 2 110 ah accus , waarmee deze 20km p/u kan en een waardebon waarmee ik de eerste reparaties kan betalen. Ik moet eerlijk zeggen dat Mobilae me in alle mogelijke wensen is tegemoed gekomen en ik nu mijn oordeel ook op Trustpilot zal bijstellen naar een TIEN, een cijfer wat ik nauwelijks of nooit geef. Ik durf nu ook rustig te zeggen dat dit hele gebeuren me verbaasd heeft en boven elke verwachting was. Ik heb dan ook nog niet eerder meegemaakt dat een bedrijf zoveel waarde hecht aan hun reputatie en de relatie met hun klanten, en dat ik eerst nog wantrouwig was of ze woord zouden houden, maar ze maken hun woord ook waar.


5stars Will Kelders, vrijdag 21 juli 2017

after sales heeft de zaak goed en naar alle tevredenheid opgelost

na aanvankelijk niet geheel tevreden te zijn geweest heeft een goed gesprek tussen de after sales manager met mij een goede oplossing gezocht en gevonden dus herzie mijn mening over dit bedrijf tot perfect en kan het aanraden maar denk zelf ook goed na wat wil ik wat kan ik en wat zijn mijn mogelijkheden zodat je bij het aankoopgesprek desnoods een lijst met vragen klaar hebt liggen zodat ook de verkoper weet dat zijn de wensen en daar moet de scootmobiel aan voldoen


5stars Toine Tiggelman, vrijdag 08 juli 2016

Mobilae is top bedrijf!

Vandaag 8 juli bezoek gehad van verkoper Mobilae Martijn van Delden. Martijn heeft ons prima geholpen met de aankoop van een opvouwbare scoot mobiel.Hij heeft een duidelijke uitleg gegeven, en ons prima geadviseerd. Mobilae kan trots zijn op verkopers als Martijn van Delden!


5stars Dhr. A. Leers, zondag 05 juni 2016

Mobilae is echt comfort

alles goed geregeld en een goed advies


5stars Mevrouw Van Den Broek, woensdag 10 mei 2017

aandringen is bij Mobilae geen probleem.

Mobilae voelt zich als vrienden ook bij ons thuis


5stars Mevrouw D.Turk-Pouw, maandag 28 maart 2016

gewoon perfect

een heel goede verkoper en bij aflevering was het ook heel goed. we hebben dus alleen maar goede argumenten.


5stars Harry Van Oijen, zondag 30 april 2017

goed gesprek, een goede service en meer klant gerichtheid

door met de juiste mensen te spreken, die begrijpen wat de wensen van de klant zijn, heeft mijn vrouw nu een goede scootmobiel en een goede service en zijn we goed tevreden over Mobilae.


5stars Dhr. G Brussé, zondag 10 april 2016

goede service en goede gesprekken

Ik heb een scootmobiel gekocht bij Mobilae. Na wat oefenen hoop ik er veel plezier van te hebben, Dus mocht het nodig zijn om er ook een te kopen raad ik je dit adres aan


5stars Mevrouw Van Weel, dinsdag 28 maart 2017

ik heb al aan bevelingen gedaan

ik ben zo blij met mijn scootmobiel hij doet wat ik er van verwacht en brengt me waar ik al jaren niet kon komen


5stars Mevrouw De Jong, maandag 27 maart 2017

goede directe service

goede service 10+


5stars Dhr. Heemskerk, zondag 27 maart 2016

Geweldig bedrijf

Ik had gisteren informatie aangevraagd over een scootmobiel en binnen een half uur werd ik al gebeld door Joel Lemstra en heeft me van alles uitgelegd, als ik nog vragen had kon ik altijd terug bellen. Binnen 10 minuten werd ik terug gebeld door Joel Lemstra dat er een collega vandaag bij ons in de buurt was en dat hij dan daarna bij ons kon langs komen als het ons uit kwam. Tuurlijk zeiden wij kom maar langs, er kwamen twee hele keurigen jonge mannen bij ons op bezoek en zeiden dat ze Gijs en Sander waren. Gijs stelde Sander voor als zijn collega die van alles wilde leren over het bedrijf en ik zei kom binnen. Tijdens een heerlijk kopje koffie heeft Gijs ons van alles gevraagd, wat onze wensen waren, wat wij verwachte van een scootmobiel ga maar door. Gijs heeft ons heel goed geholpen. Tijdens een tweede kopje koffie wisten we welke scootmobiel het beste was voor mij, Gijs ging kijken wat hij voor ons kon doen. In tussen was ik Sander aan het testen wat hij al wist over het bedrijf hahaha We hebben een deal gesloten en nu maar wachten op volgende week of alles geregeld is en in orde is. Als alles goed gaat dan kan ik de scootmobiel over twee weken geleverd krijgen Ik heb besloten voor een scootmobiel Cyclone 16-3W En nu maar wachten tot de dag dat hij afgeleverd wordt. Ik wil nogmaals Joel Lemstra, Gijs den Hertog en Sander bedanken voor de super vriendelijke service en duidelijke uitleg Jongens jullie zijn TOPPERS en zeker een aanrader. Martin heeft mijn scootmobiel inmiddels bij ons afgeleverd en alles uit gelegd


5stars Erik Driessens, zaterdag 11 februari 2017

Vlotte levering, goede bereikbaarheid

Ik was toe aan een nieuwe scootmobiel (inklapbaar) en een kofferbaklift. Binnen enkele dagen demonstratie gehad en ruim een week later was alles ingebouwd.


5stars Dhr Flecken, zaterdag 11 februari 2017

een genot voor ons

nu gaan we samen op stap heel goed alles duidelijk uit gelegd vriendelijk netjes geen op dringen. keuze genoeg


5stars Meneer en mevrouw Tuitman, donderdag 11 februari 2016

dit is wel een snelle service

we hebben een gebruikte scootmobiel van hun en alles is naar wens


5stars Mevrouw H.H.Buijs, maandag 06 februari 2017

Wij vinden de hulp die is gegeven heel goed.

Mijn beoordeling is heel goed. Er word goed naar je geluisterd. Jullie luisteren naar de wens waar het om gaat. Dus van deze kant zeker een 10 met een griffel. En daarmee heel veel dank van ons.
Met Warme Hartelijke Groeten. Fam Buijs.


5stars Mevrouw C.W.van den Broek, zaterdag 04 februari 2017

Na het aanvoelen als een koude douche door een ander bedrijf voelt de behandeling van Uw bedrijf als een warm bad.

Ik had een heel onprettige ervaring met een ander bedrijf, waar wij een sta-op-stoel hadden aangeschaft, waardoor het contact met Mobilae als een warm bad aanvoelde. Ik had dit adres via de PC en nam op zaterdag contact met hen op. 's Maandags kwam een verkoper met een stoel en een folder met andere stoelen. Ik kreeg goede voorlichting. Op de woensdag daarna werd er 's morgens om half 12 een nieuwe stoel gebracht. Dit was een showroommodel, waardoor ik nog een flinke korting kreeg. En nu ik deze stoel morgen 14 dagen in mijn bezit heb, kan ik alleen maar zeggen, dat ik heel blij en tevreden met mijn aankoop kan zijn. Het is een leren stoel, crème kleurig, hij past goed in mijn interieur, hij zit verrukkelijk en is heel duidelijk te bedienen. Ik kan niet anders dan de firma Mobilae van hartebij U aanbevelen.


5stars G.S. Harten-Ford, woensdag 03 februari 2016

Behulpzaam

Zeer vriendelijk en bekwame mensen, van kantoor tot verkoper tot bezorger tot service monteur. Ben jaren vaste klant en ga nergens anders.


4stars bianca tempelaar, donderdag 21 januari 2016

goede serive

Ik ben zeer tevreden over jullie


4stars Mevrouw Pos, dinsdag 29 november 2016

Goede afhandeling

Dank aan de medewerkers, om ondanks de procedures, er voor te zorgen dat het benodigde onderdeel toch snel geleverd werd. Hierdoor kon mijn man snel weer gebruik maken van zijn (onmisbare) scootmobiel.


4stars Mevrouw Koops-van Drimmelen, zaterdag 09 januari 2016

klantvriendelijk vakmanschap

Goed vakkundig advies gekregen en duidelijke instructies. Telefonische communicatie niet goed. Men wist niet bij herhaling mijn telefoonnummer ! Het tijdstip van plaatsing stond op papier een week eerder gepland dan de daadwerkelijke uitvoering
Verder erg vriendelijke en vakkundige monteurs!


5stars Mevrouw Vissers-Tielemans, maandag 31 oktober 2016

Mobilae denkt me je mee

Mobilae, dit is een bedrijf waar je naar terug gaat. Voor vaste scootmobiel en opvouwbare. Fijne mensen die je bezoeken en met je meedenken. Ook de aflevering en onderhoud gaan perfect. Complimenten.


4stars mevr. Breuer, vrijdag 26 augustus 2016

Je bent bij deze firma een mens en geen nummer.

Beste lezer/s.
Na de grote teleurstelling over het geleverde scootmobiel via de gemeente van een andere firma kwam ik via internet bij U terecht. Snel (dezelfde dag nog) werd ik door een zeer vriendelijk dame teruggebeld. Goed met haar kunnen spreken.Direct een afspraak(binnnen een week) voor het gewenste product te kunnen beoordelen. Deze verkoper (zeer behulpzaam en vriendelijk, en begrip tonend voor mijn situatie) kwam met een bus vol modellen,Klasse. Meteen was het duidelijk en heb er een gekocht. Ik ben gered. Jammer wel dat bij levering de stoel wiebelde ,alsof ik op zee zat...De man die het leverde vond dit normaal , ik niet. Erg teleurgesteld. Uw firma gebeld en ook naar het serviceteam en een paar dagen later constateerde de monteur( ook weer vriendelijk, behulpzaam en begrip tonend) dat de stoel inderdaad niet goed was. Zo ging dat niet, zei hij. Ik hoop dat het deze week dan ook opgelost kan worden. Als dit kan vind ik tot nu toe jullie firma TOP Vriendelijk, snel, behulpzaam en veel begrip tonend naar de klant. Je bent bij jullie een mens en geen nummer Dank je wel


5stars De Heer J. van Urk, maandag 01 oktober 2012

sterk verbeterde service Mobilae

Ik heb op 18-09-2012 een negatieve beoordeling geschreven maar na enkele telefoontjes met de hr. van Diest (service manager) is een klacht over een relax- fauteuil op een zeer coulante manier opgelost. Ik moet dan ook constateren dat de service van Mobilae met sprongen is verbeterd. mijn complimenten hiervoor.
J. van Urk


5stars Django Pels, zaterdag 27 februari 2016

IN EEN WOORD: GE-WEL-DIG-E SERVICE!!!

Ik ben dan weliswaar (nog) GEEN klant van Mobilae te noemen...(ik val nog niet in de leefstijds-doelgroep),maar ik ben na een HARTVERWARMENDE ("Gratis-Rollator") ACTIE van Mobilae enórm vooruitgeholpen in mijn (afgenomen) Mobiliteit. Nadat mijn vriendin me verrast had te vertellen dat Mobilae zéér begaan was met het gegeven dat ik (door mijn progressieve spierziekte) zeer behoeftig was geworden aan een nieuwe rollator (omdat de mijne inmiddels wat 'kuren' begon te vertonen door slijtage),en haar hadden teruggemaild, dat ze MIJ OOK die Rollator-Actie "gunden". Sterker nog: ik KREEG er "gewoon" een van ze!! En omdat ik de nieuwe rollator niet zelf kon ophalen in Katwijk...werd het nog gebracht bij me thuis ook!!

Alle Lieve mensen van Mobilae...HARTELIJK BEDANKT voor deze ENORM RUIMHARTIGE SERVICE!! Jullie hebben 2 mensen ZEER BLIJ gestemd EN ontroerd, dat er "zomaar" aan ons gedacht is...

De (Marathon) Rollator rrrrolt als een zonnetje,en al was ie bij deze aan mij "gratis" gegund..JULLIE ZIJN ONBETAALBAAR GOED! (en zal daarom GOED gebruikt worden..nogmaals Dank voor ALLES!!

Dus mensen in het algemeen ; Oordeelt nooit op EEN (mindere) "service-ervaring" (van Mobilae in deze zeker niet:...ER WERKEN DAAR OOK MENSEN, die WEL (belangeloos EN ruimhartig) "meedenken met de Mindervalide Medemens...Oud of jong, "gezond" of "anders gezond"...)

I rest my case...


5stars Akker, zaterdag 21 januari 2017

Kan Mobilae iedereen aan bevelen.

ik heb goede ervaring met Mobilae.Vertegenwoordiger was heel vriendelijk, sociaal meelevend, niet opdringerig. De aflevering was ook prima in ord


5stars Loeffen - Cox, maandag 21 november 2016

Goede nazorg

Na aankoop van de scootmobiel, twijfelde ik of ik wel de goede keuze had gemaakt. Na mijn telefoontje kwam de adviseur nog een keer langs om me de modellen nogmaals te demonstreren, na lang proberen hebben we toch besloten de eerst gekozen scootmobiel te behouden en heb ik meer zekerheid in de gemaakte keuze. Er is veel geduld voor de klant en dit alles zonder extra kosten! Zelfs een teveel betaalde 75 euro werd gelijk teruggestort. Ik ben zeer tevreden en kan iedereen aanbevelen bij Mobilae te kopen.


5stars To Dijkman, donderdag 27 april 2017

Fijne mensen en prima uitleg en service

Wij zijn bijzonder fijn geholpen door de vertegenwoordiger van Mobilae, Ze nemen rustig de tijd om je precies te vertellen waar je op moet letten En je kunt alles op je gemak testen .De aflevering was ook prima geregeld en netjes op tijd. Dus in een zin gezegd Een prima zaak met fijn toegewijd personeel,bedankt Mobilae,jullie zijn zeker een aanrader.


5stars Dhr. Westdijk , vrijdag 24 maart 2017

Ga met Mobilae in zee, en u bereikt veilig de overkant

Ik had een bolero,maar verouderd. Ik heb Mobilae gebeled en een afspraak gemaakt, en de heren zijn geweest, en met uitleg en precentatie van een WALZ 20 heb ik besloten die scootmobiel te kopen. De levering was ,snel en service is uitstekend. Men word bij Mobilae goed begeleid en als mens behandeld, ik raad iedereen aan
om daar een scootmobiel te kopen. Ik dank de heren voor de goede verzorgingg en begeleiding.


4stars Dhr A.van Amerongen, donderdag 23 maart 2017

snelle en correcte aflevering

Wij waren d.m.v google opzoek naar een opvouwbare scootmobiel en kwamen terecht bij Mobilaes scootmobielen.nl. Ik kreeg de gelegenheid om een informatie brochure aan te vragen, waar ik gebruik van maakte, kort daarna werd ik al telefonisch benaderd door een heel vriendelijke dame voor een afspraak voor een demonstratie, ook dat werd correct en vriendelijk afgehandeld. Na enkele dagen werd hij als nieuw afgeleverd terwijl onze vraag een tweede hands was.


4stars Dhr/ J.C. Schalkers, vrijdag 18 maart 2016

boven verwachting

ik heb lang gewcht met de aanschaf van mijn scootmobiel.Dat was dom, want nu ik hem heb geniet ik ervan. Ook op slecht wegdek en stoepranden heb ik geen probleem. voor de klantvriendelijkheid verdient Mobilae een 10.Alles dus dik in orde. Misschien is er wel een foefje om de gashandel vast te zetten. Nu krijg ik een koude duim met kramp. Voor het overige alle lof.


5stars nanda, vrijdag 30 december 2016

Hoe blij ik ben met een scootmobil

na 3 maanden binnen te hebben gezeten kan ik per 24-12-2016 weer naar buiten met een scootmobile ik dacht dat het niet mogelijk was maar dank zij Theo kan het nu wel 10000 maal dank Theo je bent een toffe gozer